Friday, 11 April 2014

DEKULA BAND NDANI YA HIGH LIFE 18 APRIL 2014


High Life intar Etablissemanget för första gången och bjuder upp till dans med den bästa tropiska klubbmusiken från världens alla hörn. 

Vi är extra stolta att till premiären kunna presentera Stockholms bäst bevarade hemlighet:

✮ DEKULA BAND ✮

Dekula Band är utan överdrift det svängigaste och mest dansanta band som går att hitta i Stockholm. Vi blev som bortblåsta när vi - lite av en slump - hamnade på deras husklubb ”Lilla Nairobi” för första gången. Varför har ingen berättat att den svängigaste och mest energifyllda soukous finns här mitt i Stockholm?

Sedan dess har Dekula Band byggt upp sitt rykte om att vara stans bäst bevarade hemlighet som orsakar sprakande explosioner på dansgolvet. Bandet består av medlemmar från Kongo, Tanzania och Angola och grundades av Dekula "Vumbi" Kahanga som har spelat med flera legendariska kongolesiska band i både Kongo och Tanzania men numera är de baserade i Stockholm.

✮ HIGH LIFE ✮

High Life är Dj-duon som du kan höra regelbundet i Musikguiden i P3 när de ritar om den musikaliska världskartan och visar att grym dansmusik inte enbart kommer från Berlin eller New York utan likaså från Buenos Aires, Luanda och Kinshasa. I centrum står musiken och dansglädjen istället för stilar eller format. Missa inte när de förvandlar Etablissemanget till en gungande och glittrande oas.

För att världen är en diskokula!

Etablissemanget, Södra Teatern
kl. 21-02, Åldersgräns: 20 år
Entré: 100 kr inklusive garderobsavgift.
I inträdet ingår tillgång till klubbarna som huserar både i Södra Bar och Etablissemanget. Denna kväll delar vi Södra Teatern med bästa Cocotaxi &Makks och deras klubb Hot Sirrup

No comments:

Post a Comment